Президентът е човек на правилата. В Талин се случи огромен

...
 Президентът е човек на правилата. В Талин се случи огромен
Коментари Харесай

Шаренкова: Чака ни сложна коалиция след вота

 

„ Президентът е човек на разпоредбите. В Талин се случи голям интернационален гаф, който не приказва добре за България. Румен Радев е човек на реда. Не знам какво се е случило. Може би интернетът е бил муден към Талин и информацията е вървяла след него. Тази самодейност е на част от източните страни, които са русофобски. За разлика от Полша, България е признателна на Русия. „ Три морета “ не е българска работа, само че самодейността е ново разделяне на Европа. Това го споделя немският канцлер Ангела Меркел “. Това съобщи пред Нова ТВ журналистът Светлана Шаренкова.

„ Аз съм ръководител на съвета по просвета и медии в Българска социалистическа партия. Това не е бъдещият министерски съвет, въпреки че в Англия има държавно управление в сянка. Не виждам нищо неприятно, че Корнелия Нинова се възхищава от мощни водачи. 17-те съвета са колкото министерствата, само че те оферират единствено други възможности.

Ако Българска социалистическа партия завоюва изборите, в което съм уверена, ще взе участие в една доста комплицирана коалиция, тъй като нямам доверие, че ще има партия, която ще завоюва задоволително огромно болшинство. Българска социалистическа партия би трябвало да взе участие в коалиция с правила. Те в левицата са избрани преди 130 години. С никой не би трябвало да бъде изключена коалиция.

Защо не и с Движение за права и свободи, в случай че няма задкулисие? Слави Трифонов звучи доста забавно и шоуменски, само че не познавам програмата на партията му. В Българска социалистическа партия през последната година имаше развой на доклад и избори. Преди това Слави Трифонов го нямаше на политическата сцена. Нямам визия за какво депутати напущат Българска социалистическа партия в Народното събрание. Кирил Добрев говореше, че в политиката би трябвало да има усеща, с цел да хванеш гласоподавателя. Той е дете на прехода, който обаче не е доста одобряван. Днес има морална рецесия. Напускането на тези депутати не значи нищо, тъй като тази партия я има от Димитър Благоев и ще съществува след Корнелия Нинова “, сподели още Шаренкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР